MORS

Gulerodskage 


Ingredienser

  • 4 æg
  • 200 g mørk farin
  • 2 dl olie
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 2 tsk. kanel
  • ½ tsk. salt
  • 275 g hvedemel
  • 350 g revne gulerødder
  • 1 dl rosiner

Fyld

  • Flormelis
  • mælk


Sådan gør du

Pisk æg og mørk farin til en luftig æggesnaps. Derefter hæles olie i. Vend vaniljesukker, bagepulver, natron, kanel, salt og mel i dejen. Tilsæt gulerødder samt rosiner.

Bageform 30x23 cm.

Bag kagen ved 170°, ca. 60-70 min i en forvarmet ovn (almindelig)

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang