DE BEDSTE
MÆLKESNITTER
Ingredienser
Kagedejen
- 150 g smør
- 150 g sukker
- 3 æg
- 2 spsk. ren kakao
- 150 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 5-7 spsk. mælk, 0,5%
Fyld
- 400 g flødeost 70+
- 3 spsk. citronsaft
- 2 spsk. vaniljesukker
- 1 spsk. flormelis
- 1 spsk. honning
- 2½ dl fløde
Sådan gør du
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt derefter de resterende ingredienser. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir. Fordel i et jævnt lag.
Bag bundene ved 225°, 8-10 min. i forvarmet ovn (almindelig)
Lad bundene køle af.
Fyld
Pisk flødeosten luftig sammen med citron, vaniljesukker, flormelis og honning. Pisk fløden til flødeskum og vend den i flødeostblandingen. Læg blandingen på halvdelen af kagen og læg den anden halvdel ovenpå.
Sæt i køleskab mindst et par timer, gerne natten over.
Skær ud i snitter.
