DE BEDSTE 

MÆLKESNITTER


Ingredienser

Kagedejen

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 2 spsk. ren kakao
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 5-7 spsk. mælk, 0,5%

Fyld

  • 400 g flødeost 70+
  • 3 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 1 spsk. flormelis
  • 1 spsk. honning
  • 2½ dl fløde 

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt derefter de resterende ingredienser. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir. Fordel i et jævnt lag.

Bag bundene ved 225°, 8-10 min. i forvarmet ovn (almindelig)

Lad bundene køle af.

Fyld

Pisk flødeosten luftig sammen med citron, vaniljesukker, flormelis og honning. Pisk fløden til flødeskum og vend den i flødeostblandingen. Læg blandingen på halvdelen af kagen og læg den anden halvdel ovenpå. 

Sæt i køleskab mindst et par timer, gerne natten over.

Skær ud i snitter.


Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang