NEMMESTE

PULLED PORK BURGERE 


Ingredienser

  • 800 g nakkefilet
  • Olie
  • 1 brev taco mix (40 g)
  • 1 dåse øl 

  • Burgerboller
  • Mayo
  • Smokey barbecuesause (Føtex egen til 13 kr. er god)
  • Coleslaw - se min opskrift
  • Agurksalat - se min opskrift

Sådan gør du

Skær tern af nakkefilet i 2x2 cm og brun det godt af i olie. Tilsæt efter ca. 5 min taco mix og øl, og lad kødet tilberede under låg i ca. 2 timer. Koger kødet tør undervejs, så kan der blot tilføjes mere væske. Riv den færdigtilberedte pulled pork i trævler ved hjælp af en el-pisker.


Hvis du vil undgå at skære kødet i tern er det også en mulighed, så skal kødet blot simre i 4 timer.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang