NEM

BANANKAGE


Ingredienser

  • 3 æg
  • 170 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 g hvedemel
  • 100 g smør, smeltet og afkølet
  • 2 mosede bananer
  • 100 g lys hakket chokolade

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.

Vend mel og bagepulver skiftevis med smørret i dejen. Vend derefter de mosede bananer og chokolade i dejen. 

Læg bagepapir i en franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen.

Vend kagen ud på en bagerist og lad den køle af.


Bag kagen ved 175°, ca. 55 min i en forvarmet ovn (almindelig)

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang